AĞRI / ELEŞKİRT - Atatürk İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde duzenlenen resim yarışmasında 4-A sınıfı öğrencimiz Yağmur Yazıcı okulumuzda 1.  Ve  ilçemizde 3. olarak dereceye girmistir. Kendisi Okul Müdürümüz Ahmet Aydemir tarafından da odullendirilmistir

Nis

Eko Ağrı Çevre Fedaileri Projesi kapsamında belirlenen proje planı çerçevesinde her hafta ÇEVRE DOSTU OLMA, TASARRUFLU DAVRANMA, YESİLİ KORUMA VE COGALTMA BİLİNCİ ogrencilerimizle işleniyor. Plan dogrultusunda yarışmalar düzenlendiği gibi, Cevre Fedaisi olarak görevlendirilen öğrencilerimiz her ay sınıf sınıf gezerek okuldaki diğer arkadaslarina bilgi aktarımını sağlıyor.  Ayrıca okul icinde tenefuslerde okul içi ve okul bahçesinde dolaşan FEDAİLERIMIZ boşa su akıtan arkadaşlarını,  boşa yanan okul ışıklarını,  ağaca zarar verenleri veya çevreye çöp atanları uyarma görevlerine sahiptir.

Nis

1A VE 1B SINIFI ÖĞRETMENLERIMIZ HARFLERİ BİTİRMENİN VE OKUMAYA GEÇMENİN HAKLI GURURU İLE PARTİ DÜZENLEDİLER.  1.SINIF ÖĞRETMENLERİMİZ MERVE KORKMAZ VE VOLKAN AKGÜL ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAYARAK ÖDÜLLENDİRDİLER

Nis

1-A ,  1-B  , 4-A  ve  4-B sınıfı öğrencilerimiz,  sınıf ogretmenleri  VOLKAN AKGÜL, MERVE KORKMAZ, SELİM TEKTAŞ, SÜMEYRA POLAT rehberliğinde Eleşkirt Gençlik ve Spor Merkezimize bağlı Sinema salonunda film izlediler.

Nis

Havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçemizde serbest etkinlik saatleri değerlendiriliyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde velilerimiz ve ogrencilerimizin katılımı ile Gösteriler,  Yarışmalar,  Şiirler,  Şarkılar eşliğinde kutlandı.

16 Nisan Eleşkirt'in Kurtuluşu

Mrt

109 yıl önce onbinlerce şehidin ve gazinin vatan topraklarını kahramanca müdafası sonucu ulaştığımız Çanakkale Zaferi' nin yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programla kutladık.Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ve şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Aralık ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni yapıldı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.”  sözünden yola çıkarak  okulumuzda Sabah Egzersizleri uygulanmaktadır.

Kas

"Cumhuriyetimizin 100. yaşına ulaşmasının sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Bize Cumhuriyet'i armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyet ve vatan uğruna şehit ve gazi olan mehmetçiğimize şükran ve saygılarımızı sunarız. Yeni neslimizin aldığı emaneti bizi biz yapan değerler etrafında kenetlenerek geleceğe ümit, inanç ve gayretle taşıyacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu duygularla tüm eğitim camiamızın ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarız."

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102.  yıl dönümü nedeniyle Atatürk ilkokulu 4A sınıfı Öğrencisi Zübeyir BAYAZİT  ve İkra Nur YAZICI,sınıf öğretmenleri Pınar HATUN ÖZKAN, Okul Müdürü Zülküf KILIÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan KURT  ile birlikte Eleşkirt Kaymakamı Murat GÜNEŞ'i makamında ziyaret ettiler.