AĞRI / ELEŞKİRT - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Lozan Mahallesi Ahmet Hamdi Şam Caddesi No22 Eleşkirt /AĞRI
Vizyon
Öğrencilerimizin Bilimsel ve Teknolojik esaslara, yeniliklere açık , çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , metotlu çalışan , sürekli olarak gelişen ve yenileşen , bir üst öğrenime devam etmek için hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış etkili, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Spor ve Sanatsal Alanlarda Çeşitli derecelerde Ödül Alınmıştır. Okulum Temiz Belgesi, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası bulunmaktadır.
Yürüyerek
Lozan Mahallesi Ahmet Hamdi Şam Cad. No:16 Eleşkirt/AĞRI
İlçe Merkezinde
Satranç. Akıl ve Zeka Oyunları. Drama
Proje Çalışmaları
Atatürk İlkokulu Okuyor. Beslenme Dostu. Miniklerle Masal Saati. Temiz Okul Temiz Sınıf Ayın Örnek öğrencisi Sıfır Atık. Değerlerimiz. Temiz Sınıf Temiz Okul. Akıl ve Zeka Oyunlarına Odaklanıyorum.