AĞRI / ELEŞKİRT - Atatürk İlkokulu

Mrt

109 yıl önce onbinlerce şehidin ve gazinin vatan topraklarını kahramanca müdafası sonucu ulaştığımız Çanakkale Zaferi' nin yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programla kutladık.Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ve şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Aralık ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni yapıldı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.”  sözünden yola çıkarak  okulumuzda Sabah Egzersizleri uygulanmaktadır.

Kas

"Cumhuriyetimizin 100. yaşına ulaşmasının sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Bize Cumhuriyet'i armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyet ve vatan uğruna şehit ve gazi olan mehmetçiğimize şükran ve saygılarımızı sunarız. Yeni neslimizin aldığı emaneti bizi biz yapan değerler etrafında kenetlenerek geleceğe ümit, inanç ve gayretle taşıyacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu duygularla tüm eğitim camiamızın ve aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarız."